terug

Kiwanis Tholen organiseert online Bingo

Op zaterdagavond 17 april 2021 organiseert Kiwanis Tholen een online bingo, de opbrengst hiervan is voor De Speelkrael! Het spel duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Kiwanis Tholen schrijft op hun website:

Niet ter land, niet ter zee maar in de lucht (online) komen we met een echte bingo… met ballen! Uiteraard gepresenteerd door een echte Quizmaster van Uitjeinjouwstad.

Wij zorgen voor de Bingoballen maar jullie moeten zelf zorgen voor de bitterballen. Een echte familieactiviteit die corona-proof kan worden gespeeld.

Aarzel dus niet en bestel een bingokaart voor € 7,50, steun het goede doel en beleef een leuke avond met te gekke prijzen. Prijzen? Jazeker! We hebben in totaal 5 ronden met 3 prijzen waarvan 1 superronde waarbij je met 2 kaarten speelt, dubbele kansen.

Maak deze avond o.a. kans op gratis autowassen, een goedgevulde boodschappentas, een wijnpakket, een biermand, een hobbypakket met kleurboeken en viltstiften, een beautypakket en nog veel meer met als klap op de bingobal een meubelcheque.

Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal kaarten en voor het geld hoef je het niet te laten met deze prijzentafel. Klik op het logo hieronder om bingo kaarten te bestellen.